A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ Рожищенської міської ради

Увага! Опитування жителів Рожищенської територіальної громади щодо роботи комунальних закладів дошкільної освіти.

Шановні батьки! З метою вивчення Вашої думки про роботу закладів дошкільної освіти, а також отримання зворотнього зв’язку гуманітарний відділ Рожищенської міської ради проводить опитування. Запрошуємо Вас взяти участь в опитуванні  та висловити свою позицію щодо періоду призупинення освітнього процесу (зима, літо) комунальними закладами дошкільної освіти.

13:14 06.11.2023

День Героїв

     23 травня в Україні відзначається День Героїв. Ідея цього свята виникла у міжвоєнні роки в середовищі українських націоналістів з метою вшанування пам’яті борців, які відстоювали незалежність та вільний вибір України. Дата 23 травня була вибрана з огляду на те, що 23 та 25 травня були вбиті лідери українського визвольного рух Євген Коновалець та Симон Петлюра. Також у травні за суперечливих обставин загину ідеолог українського самостійництва Микола Міхновський. Свято було запроваджено постановою ІІ Великого Збору ОУН, що відбувся в квітні 1941 року в Кракові.

17:50 24.05.2023

Спортивні змагання з «Gool Games» (юнаки та дівчата)

2 та 3 травня на базі дитячо-юнацької спортивної школи відбулись спортивні змагання з «Gool Games» (юнаки та дівчата) у ІІ та ІІІ вікових дивізіонах серед міських ліцеїв за програмою ХІХ Спортивних ігор школярів Волині.

16:09 03.05.2023

Атестація педагогів та керівників закладів освіти

Атестація для вчителя – це перевірка особистого творчого зростання, яка сприяє вивченню та пропагуванню перспективного педагогічного досвіду, розвитку педагогічної майстерності і компетентності формування вчителя як творчої особистості, здатної до створення якісно нового творчого контенту.

11:22 11.04.2023

«ШКОЛА В КОРОБЦІ»: ЗАКЛАДИ ОСВІТИ РОЖИЩЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ОТРИМАЛИ ДОПОМОГУ ВІД ФОНДУ ЮНІСЕФ

Комунальні заклади загальної середньої освіти Рожищенської міської ради додатково отримали допомогу від фонду ЮНІСЕФ – 21 комплект «Школа в коробці». По два набори передано у Рожищенський ліцей №1, Рожищенський ліцей №4, Дубищенський, Навізький, Топільненський ліцеї, Мильську, Носачевицьку, Пожарківську, Рудко-Козинську гімназії; по одному – у Переспівський ліцей, Оленівську гімназію, Луківську початкову школу.

10:07 31.03.2023

Благодійний турнір з футзалу.

05 березня в Рожищенській дитячо-юнацькій спортивній школі відбувся Благодійний турнір з футзалу на підтримку Збройних Сил України «Рожищенська весна 2023», в якому взяли участь 7 команд, а саме: Рожищенська організація Червоного Хреста України, КЗ «Рожищенська ДЮСШ», Молодь - Рожище, Альянс (м. Рожище), Доросинівська ТГ, Кувалда (м. Рожище), Вест (м. Рожище).

14:22 06.03.2023

Спортивні змагання з баскетболу

Згідно з планом спортивно-масових заходів 22 лютого в комунальному опорному закладі загальної середньої освіти «Рожищенський ліцей №3» відбувся турнір з баскетболу серед дівчат закладів загальної середньої освіти м.Рожище. Метою даного заходу визначено розвиток фізичної культури та спорту серед учнівської молоді в рамках XІX Cпортивних Ігор школярів.

11:06 23.02.2023

Про підсумки ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних дисциплін

        Протягом листопада-грудня 2022р. відбувся ІІ етап (етап Рожищенської міської ради)  Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних дисциплін. На базі КЗЗСО «Рожищенський ліцей №4» пройшли олімпіади з української мови, географії, біології, англійської мови, правознавства, трудового навчання, німецької мови, інформаційних технологій, математики.

15:19 05.01.2023

Семінар-навчання вихователів

16 листопада в гуманітарному відділі відбулось семінар-навчання (методичне об’єднання) вихователів закладів дошкільної освіти Рожищенської міської ради, на тему: «Про окремі питання діяльності закладів дошкільної освіти», а саме:

15:19 16.11.2022

Вхід для адміністратора