A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ Рожищенської міської ради

Сторінка на стадії наповнення.

Оголошується прийом пропозицій від громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування щодо кандидатур для включення до складу конкурсної комісії з конкурсного добору на посаду директора комунального закладу «Рожищенська

   Оголошується прийом пропозицій від громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування щодо кандидатур для включення до складу конкурсної комісії з конкурсного добору на посаду директора комунального закладу «Рожищенська музична школа».

12:38 26.04.2024

Допомога від ТЧХ.

          Волинська обласна організація Червоного Хреста України   передала 15 квітня  2024 року  для закладів  дошкільної освіти Рожищенської міської ради благодійну допомогу у вигляді канцтоварів та матеріалів для творчості. Фломастери, маркери, олівці, клейкі стрічки, літери та оригінальні фони для оформлення фотозон стануть в нагоді під час проведення занять з дошкільниками та покращать матеріальну базу закладів дошкільної освіти.

15:16 19.04.2024

Спартакіада допризовної молоді

        11-12 квітня в м. Луцьк, на спортивній базі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні проходила Спартакіада допризовної молоді серед команд територіальних громад Луцького району. Команду Рожищенської територіальної громади представляли юні спортсмени закладів загальної середньої освіти, а саме: КЗЗСО «Рожищенський ліцей №2» - Диня Владислав, Матвійчук Максим,  КОЗЗСО «Рожищенський ліцей №3» - Чирук Денис, Гаврилович Сергій, КЗЗСО «Рожищенський ліцей №4» - Вакалюк Дмитро, Кобзар Максим, Мельник Мирослав, Антонюк Ілля, КЗЗСО «Топільненський ліцей» - Присяжнюк Артем та Герасимчук Павло. Протягом двох днів команди змагались з бігу на 100 метрів, легкоатлетичного кросу на 3000 метрів, підтягуванні на перекладині, стрільбі з пневматичної гвинтівки, метанні гранати Ф-1, подоланні смуги перешкод та плаванні. За результатами перегонів  перше місце здобула команда

14:07 16.04.2024

Змагання з шахів

       11 квітня у Рожищенському ліцеї № 2 відбулись змагання з шахів серед учнів закладів загальної середньої освіти Рожищенської міської ради, в рамках ХХ Спортивних ігор школярів Волині.

15:51 11.04.2024

III етап змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з баскетболу відбувся у Рожищі

Вісім найкращих баскетбольних команд Луцького району стали учасниками III (районного) етапу змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з баскетболу, який проходив у спортивному залі Рожищенського ліцею №4.

12:52 11.04.2024

Змагання з шашок

4 квітня у Рожищенському ліцеї № 2 відбулись змагання з шашок серед учнів закладів загальної середньої освіти Рожищенської міської ради, в рамках ХХ Спортивних ігор школярів Волині.

15:56 04.04.2024

Семінар-навчання по організації харчування

29 березня 2024 року в КЗЗСО «Рожищенський ліцей №4» відбувся семінар-навчання для керівників, медичних сестер, кухарів закладів освіти Рожищенської міської ради, по питаннях «Організація безпечного харчування в закладах освіти». Навчання провели працівники Луцького районного управління Держпродспоживслужби у Волинській області, а саме: Малімон Неля Григорівна - лікар-епідеміолог, головні спеціалісти – Погребський Георгій Миколайович та Жук Микола Андрійович.

15:55 29.03.2024

Навчайся, зростай, перемагай.

8 лютого 2024 р. Рожищенську територіальну громаду з профорієнтаційною програмою «Навчайся, зростай, перемагай» відвідав ректор Волинського національного університету ім. Лесі Українки Цьось А.В., декани факультету хімії, екології та фармації Марушко Л.П., факультету культури та мистецтв Охманюк В.Ф., географічного факультету Барський Ю.М., відповідальний секретар приймальної комісії Дикий О.Ю.

15:06 09.02.2024

Вхід для адміністратора