A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ Рожищенської міської ради

Нарада з керівниками закладів освіти.

Дата: 17.08.2021 16:59
Кількість переглядів: 107

17 серпня в приміщенні Рожищенської міської ради, що знаходиться по вул. Грушевського 12 у м. Рожище відбулась розширена нарада з керівниками закладів освіти, медичними працівниками та кухарями закладів освіти по питаннях:

1. Порядок проведення вакцинації від COVID-19 працівників освіти.

2. Організація харчування дітей в закладах освіти у 2021 – 2022 навчальному році.

По першому питанню перед присутніми виступили Демидюк Микола Тихонович – епідеміолог Луцького районного відділу ДУ «Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» та Басалик Леся Іванівна – директор Рожищенського центру первинної медико-санітарної допомоги.

З 1 вересня 2021 року вступає в дію постанова КМУ «Про затвердження норм та Порядку організації харчування в закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» від 24 березня 2021 року №305. Роз’яснення нових правил з організації харчування надали Барвінський Ігор Ярославович – начальник Рожищенського управління Головного управління Держпродслужби у Волинській області, Богуцький Анатолій Анатолійович – головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, Карп’як Ольга Анатоліївна – начальник відділу державного нагляду з дотримання санітарного законодавства.


« повернутися

Вхід для адміністратора