Інформація щодо процедур закупівель на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 №710 (зі змінами)
18 грудня 2023 року гуманітарним відділом Рожищенської міської ради було оголошено закупівлю Сиру твердого, сиру кисломолочного за унікальним номером UA-2023-12-18-016571-a за процедурою «відкриті торги» з особливостями, передбаченими Постановою Кабінету Міністрів України №1178 від 12.10.2022 року з очікуваною вартістю 416 000 грн. за ДК 021:2015: 15540000-5 — Сирні продукти. Очікувана потреба визначалася згідно даних про фактичне використання за 9 місяців 2023 року. Очікувана вартість закупівлі формувалася шляхом множення очікуваної потреби на середню ціну за одиницю товару, яка в свою чергу визначалася шляхом аналізу інформації розміщеної в електронній системі закупівель Prozorro. Технічними характеристиками і якісні характеристики товару повинні відповідати наступним нормативно-правовим актам:
Закону України від 23.12.1997 року № 771/97 - ВР «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» зі змінами; Закону України від 15 січня 2015 року № 124-VIII «Про технічні регламенти та оцінку відповідності»; Закону України «Про дитяче харчування»; Наказу Міністерства охорони здоров’я України від 25 вересня 2020 року № 2205 «Санітарний регламент для закладів загальної середньої освіти»;постанові КМУ № 305 від 24 березня 2021 року «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку»; спільному наказу Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я України 17.04.2006 № 298/227 «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах», наказу Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я України № 620/563 від 15.08.2006 року «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах», наказу Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я України № 242/329 від 01.06.2005 року «Порядок організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах».