A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ Рожищенської міської ради

Інформація щодо процедур закупівель на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 №710 (зі змінами)

Дата: 06.12.2023 15:25
Кількість переглядів: 10

06 грудня 2023 року гуманітарним відділом Рожищенської міської ради було оголошено закупівлю Послуги доступу до мережі Інтернет об’єктів Замовника протягом 12 місяців за ДК 021:2015: 72410000-7 — Послуги провайдерів на загальну суму 240 000 грн. з ПДВ. Закупівля оголошена повторно, оскільки попередня не відбулась у зв’язку з відсутністю учасників.

 Якість послуг з підключення закладів соціальної інфраструктури до широкосмугового доступу до Інтернету повинна відповідати вимогам законодавства України та інших діючих в Україні нормативно-правових актів щодо якості аналогічних або подібних послуг.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі здійснювалось відповідно до нормативів, норм, стандартів, порядків і правил:

Обґрунтування розміру бюджетних призначень та/або очікуваної вартості предмета закупівлі. Очікувана вартість предмета закупівлі послуг з доступу до мережі Інтернет складає 240000.00 грн.. Очікувана вартість предмета закупівлі визначена на підставі попередніх розрахунків з урахуванням запланованих поточних завдань замовника на 2024 рік

Як основа, для встановлення очікуваної вартості послуг, використовувались як ціни власних попередніх закупівель (укладених договорів) на закупівлю цих послуг так і ціни відповідних закупівель минулих періодів, інформація про які міститься в електронній системі закупівель «Prozorro».

Очікувана вартість предмета закупівлі визначена (розрахована) методом порівняння ринкових цін. При визначенні очікуваної вартості закупівлі враховувалась інформація про ціни на товари та послуги, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі та в електронній системі закупівель “Prozorro”.


« повернутися

Вхід для адміністратора