A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ Рожищенської міської ради

Дорогі школярі, шановні педагоги та батьки!

Дата: 01.09.2022 10:03
Кількість переглядів: 51

Щорічно 1 вересня в перший день осені всі школярі, а також їхні батьки та вчителі відзначають День знань. Зазвичай навчальний рік відкривають святковою лінійкою. На жаль, в 2022 році це світле і радісне свято проходить у воєнний час і установи будуть працювати при підвищених вимогах з безпеки. Але навіть під час війни діти будуть навчатися, і святкування Дня знань так само актуальне.

Заклади освіти Рожищенської громади, які обладнані найпростішими укриттями, відкриють двері для учнів. Серед 19 закладів загальної середньої освіти 6 розпочнуть офлайн або змішане чи позмінне навчання, 9 - змішане чи позмінне навчання. У 4 закладах – дистанційне навчання.

Очікуємо, що заклади загальної середньої освіти громади будуть надавати освітні послуги для 3690 учнів. До першого класу очікуємо 317 дітей.

Хочеться побажати учням, щоб цей день не був причиною печалі, а запам'ятався довгоочікуваними добрими зустрічами, новими цікавими знайомствами. Й нехай у школах на перервах звучить дзвінкий сміх, а не сигнали повітряної тривоги на уроках. Високих оцінок, безпечного навчання, легких контрольних, цікавих уроків та домашки, вірних друзів, з якими все, що вже було сказано, легко здійсниться!

Щира вдячність вам, дорогі педагоги, за самовіддану працю, сумлінне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління свідомих українців, патріотів рідної держави.

Шановні батьки, хай доля буде прихильною до Вас і ваших дітей. Нехай таланить Вам на добро у домі, на прихильність неба, на Божу милість.

Бажаємо всім Миру і незламності духу. Ми маємо для кого жити, кого захищати. Наші діти – майбутнє України. Учити їх, виховувати, ростити – велике щастя та віра у довголіття української нації.

Минулий навчальний рік ми з Вами розпочинали у мирі, а закінчили у війні. Бажаємо, щоб цей навчальний рік, який ми почали у війні,  закінчили в мирі.

Зі святом Вас усіх – із Днем знань!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора