Інформація щодо процедур закупівель на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 №710 (зі змінами)
5 травня 2021 року гуманітарним відділом Рожищенської міської ради було оголошено закупівлю сирних продуктів для закладів загальної середньої та дошкільної освіти за унікальним номером UA-2021-05-05-002773-c «ДК 021:2015:15540000-5: Сирні продукти» за процедурою «переговорна процедура» з очікуваною вартістю 242 000 грн. Оскільки відповідно до п. 1 ч.2 ст. 40 Закону України «Про публічні закупівлі»: «Переговорна процедура закупівлі застосовується замовником як виняток у разі: якщо було двічі відмінено процедуру відкритих торгів, у тому числі частково (за лотом), через відсутність достатньої кількості тендерних пропозицій, визначеної цим Законом. Очікувана потреба розраховувалася виходячи витрат закладами загальної середньої та дошкільної освіти за 2019, 2020 роки. Ціна за одиницю товару визначалася шляхом аналізу електронної системи закупівлі PROZORRO за відповідним предметом закупівлі. Очікувана потреба множилася на ціну за одиницю товару (враховуючи доставку, навантаження, розвантаження) з урахуванням можливого коливання ціни в сторону збільшення. Якісні та технічні характеристики обумовлені вимогами Закону України від 23.12.1997 року № 771/97 - ВР «Про безпечність та якість харчових продуктів»; Закону України від 06.09.2005 року № 2809 – ІУ «Про внесення змін до Закону України «Про якість та безпеку харчових продуктів та продовольчої сировини»; Закону України від 15 січня 2015 року № 124-VIII «Про технічні регламенти та оцінку відповідності»; Наказ Міністерства охорони здоров’я України від 23.07.2002 № 280 «Перелік необхідних обстежень лікарів-спеціалістів, видів клінічних, лабораторних та інших досліджень, що необхідні для проведення обов'язкових медичних оглядів, та періодичність їх проведення», Наказ Міністерства охорони здоров’я України від 25 вересня 2020 року № 2205 «Санітарний регламент для закладів загальної середньої освіти»; Постанова КМУ № 305 від 24 березня 2021 року«Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку»